Activitatea parlamentară în cifre

2022, Anul European al Tineretului
5 ianuarie 2022
Condamn jocurile de culise prin care schioarea Ania Monica Caill a fost lăsată pe dinafară din lotul pentru Jocurile Olimpice de iarnă
19 ianuarie 2022
Show all

Activitatea parlamentară în cifre

De prea multe ori aud de la cetățeni că activitatea parlamentarilor se rezumă doar la povești, promisiuni sau declarații pretențioase. Majoritatea maramureșenilor nu își cunosc aleșii în parlament, nu știu ce atribuții au, sau în ce comisii activează.

Mi-aș dori ca oamenii să analizeze mai bine activitatea celor pe care i-au ales și să îi catalogheze și în funcție de munca depusă. Pe lângă ieșirile în presă sau expunerea publică există și aspectele tehnice ce țin de munca unui deputat. Acestea, deși sunt mai puțin cunoscute, reprezintă activitatea propriu-zisă a unui ales în parlament.

De aceea voi lua bucăți din raportul anual de activitate și le voi prezenta defalcat în următoarele zile. Pentru mine, 2021, primul an de mandat în calitate de deputat, a reprezentat:
✔️ 77 de propuneri legislative, dintre care 5 legi promulgate,
✔️ 38 luări de cuvânt, dintre care 14 declarații politice,
✔️ 42 de întrebări și interpelări,
✔️ 2 proiecte de hotărâre inițiate

👉 Descoperă pe larg în ce au constat acestea și ce impact au avut, din raportul meu de activitate pe 2020 – 2021: https://briancristian.ro/2021-raport-activitate/