Am inițiat Grupul de lucru pentru sportul maramureșean!

Audiențe la cabinetul parlamentar din Târgu Lăpuș
31 martie 2021
O zi plină la cabinetul parlamentar din Târgu Lăpuș
2 aprilie 2021
Show all

Am inițiat Grupul de lucru pentru sportul maramureșean!

Brian Cristian, deputatul USR PLUS de Maramureș, este membru al Comisiei pentru Tineret și Sport. În cadrul comisiei parlamentare, Brian a abordat cu mare atenție propunerile legislative:

“Am analizat propunerile legislative care au ajuns pe masa comisiei parlamentare împreună cu beneficiarii direcți ai legii sportului: sportivi, antrenori, reprezentanți ai instituțiilor publice locale și județene și suporteri.”

Deputatul USR PLUS se declară un iubitor al sportului maramureșean și vrea să inițieze un dialog cu persoanele care își doresc și pot să contribuie la dezvoltarea acestuia:

“Am nevoie de un dialog permanent cu iubitorii sportului din județul nostru pentru ca eforturile din Parlamentul României să producă reformele necesare atât pentru sportul de performanță, cât și pentru amatorii activităților sportive.”

Performanțele sportive au dispărut aproape în întregime, iar maramureșenii au rămas cu amintirea vremurilor de odinioară, când echipele din județ acaparau atenția ziarelor de sport.

“Numele Minaur stârnea admirație în lumea handbalului, la fotbal ne mândream cu Minerul, rugby-ul și voleiul atrăgeau pasionați din tot județul, iar școala de înot băimăreană forma o vicecampioană olimpică.

Pentru a reveni la performanțele de odinioară, trebuie să renunțăm la declarațiile și acțiunile populiste care nu fac altceva decât sifoneze bani din bugetul public. Trebuie să ne apucăm de treabă!”, ne-a declarat Brian Cristian.

Așadar, deputatul Brian Cristian lansează apelul de înscriere în grupul de lucru pentru sportul maramureșean. Caută oameni profesioniști și interesați de dezvoltarea sportului și infrastructurii sportive din Maramureș. Conform celor spuse de tânărul politician, sunt multe de făcut pentru mișcarea sportivă din județ:

– identificarea problemelor din sport care pot fi rezolvate prin îmbunătățirea legislației,
– dezvoltarea unor proiecte care să încurajeze sportul de masă,
– atragerea investițiilor în infrastructura sportivă.

Brian Cristian și-a propus să intermedieze relația între grupul de lucru pentru sportul maramureșean și autoritățile competente:

“Sunt bineveniți foștii și actualii sportivi, antrenorii, profesorii de sport, investitorii, persoane implicate în administrarea unui club sportiv, directorii de instituții, suporterii și iubitorii de mișcare. Fiecare membru al grupului de lucru își va aduce aportul la dezvoltarea sportului din Maramureș, iar eu mă voi asigura că sunt intermediarul pe care-l căutați în relația cu autoritățile centrale, județene și locale.”

Dacă dorești să te implici în Grupul de lucru pentru sportul maramureșean, poți afla mai multe informații printr-un e-mail trimis la brian.cristian@cdep.ro sau te poți înscrie direct pe site: https://briancristian.ro/grup-de-lucru-sport/