Astăzi m-am întâlnit în Satu Mare cu vicecampionii mondiali la Esports din România.

Astăzi am votat pentru o mai bună apărare a celor care protejează la rândul lor.
7 decembrie 2021
Donează Sânge, Salvează Vieți!
10 decembrie 2021
Show all

Astăzi m-am întâlnit în Satu Mare cu vicecampionii mondiali la Esports din România.

🏆 Reușite surprinzătoare sunt atinse de oameni obișnuiți fără ca noi să știm de existența lor.

👉 Astăzi m-am întâlnit în Satu Mare cu vicecampionii mondiali la Esports din România. 🕹️
👉 Această întâlnire a avut loc în contextul generat de necesitatea unei reglementări legislative a eSports-ului în România.
👉 Imaginea și prestigiul țării au avut de câștigat datorită unui grup restrâns de oameni pasionați, care au pus bazele unei echipe de eSports cu fonduri proprii și sponsorizări.

🎮 Sergiu Bura și Ovidiu Pop au înființat echipa One Tap Gaming acum un an. Anul acesta au obținut titlul de vicecampioni mondiali la Finala Campionatului Mondial de CS:GO 2021 din Eilat, Israel. 🏆

Dedicarea și profesionalismul lor sunt de invidiat și aduc aminte de o echipă sportivă profesionistă.
👉 Sergiu Bura și Ovidiu Pop au făcut toate demersurile posibile ca membrii să beneficieze de toate condițiile optime pentru o echipă profesionistă: cazare, logistică, psiholog, coach și chiar și nutriționiști.
👉 Investiția în pasiunea lor a fost în parte finanțată de către cei doi: Sergiu deține o firmă de construcții și o cafenea, iar Ovidiu este fondatorul companiei Ovilex.
👉 Din acest motiv susțin și militez pentru crearea unei legislații corespunzătoare care să se adreseze sectorului de eSports din România.
👉Tineri ca cei de mai sus pot fi ajutați și susținuți de un cadru legislativ bine definit, care să le permită și altora să se alăture, în deplină legitimitate, unei industrii evaluate global la peste 1 miliard de dolari.

Felicitări, One Tap și mult curaj celor care vor să intre în lumea eSports!