Dezbatere – Rolul și importanța profesiei de psiholog în context european

Agenda săptămânii 29 martie – 4 aprilie
19 martie 2021
Audiențe la cabinetul parlamentar din Târgu Lăpuș
31 martie 2021
Show all

Dezbatere – Rolul și importanța profesiei de psiholog în context european

Comisia pentru învățământ, Comisia pentru muncă și protecție socială și Comisia pentru sănătate și familie au primit spre dezbatere:
➡ proiectul de Lege privind exercitarea profesiei de psiholog, reorganizarea și funcționarea Colegiului Psihologilor din România (PLx. 431/2019),
➡ proiectul de Lege privind modificarea și completarea Legii 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, înființarea, organizarea și funcționarea Colegiului Psihologilor din România (PLx. 528/2019),
➡ proiectul de Lege privind organizarea și exercitarea profesiei de psihoterapeut în România (PLx. 560/2019).
Există mai multe puncte de vedere divergente existente la nivelul actorilor din domeniu și petiții transmise cu privire la aceste inițiative. Ca atare, vom asculta prezentarea mai multor idei și propuneri în dezbaterea de marți, 23 martie, începând cu ora 10:00.
În calitate de membru al Comisiei pentru Învățământ, îmi doresc să aflu părerea celor interesați de proiectele de lege care tratează rolul și importanța profesiei de psiholog. Vă invit să-mi scrieți la adresa de mail brian.cristian@cdep.ro sau să lăsați un comentariu la această postare.