BRIAN
CRISTIAN

 

Candidat la Consiliul Local Baia Mare.


Sunt Brian Cristian, sunt antreprenor și vreau să-mi folosesc competențele în proiecte ce pot crește calitatea vieții în Baia Mare.

Am experiență în sectorul ONG, în mediul de business, dar și în administrația publică.


Află mai multe despre mine

Principii pe baza cărora vreau să-mi desfășor activitatea publică:

Transparență

Este important să oferim în mod constant informații alegătorilor despre procesul decizional, iar măsurile adoptate să fie comunicate frecvent și într-o formă ușor de înțeles și urmărit.

Consultare

În procesul decizional trebuie ținut cont de nevoile și opinia cetățenilor, dar și de părerile experților în diferite domenii, care au pregătirea necesară pentru a determina dacă viitoarele măsuri adoptate vor aduce bunăstare și dezvoltare sustenabilă.

Planificare strategică

Multe proiecte sunt adesea abandonate, chiar dacă sunt benefice pentru comunitate. În administrația publică e important să avem un plan coerent pe termen lung, cu indicatori bine definiți și să acordăm o atenție sporită perioadei de implementare, monitorizare și optimizare a proceselor.

Află mai multe despre viziunea mea

Program politic

Bugetul local nu trebuie tratat ca un sac fără fund. Este important ca pentru fiecare proiect propus să avem în primul rând resursele necesare, iar asta presupune atragerea fondurilor pentru implementarea viitoarelor proiecte. Fără o sursă de finanțare, proiectele rămân doar la stadiul de idei fanteziste.

Ai o idee de proiect
pentru Baia Mare? Contactează-mă!