Întâlnire cu băimărenii

Cultură-n șură la Hărnicești – Experimentul
12 august 2021
Participarea delegației USR PLUS Maramureș la Comitetul Politic
28 august 2021
Show all

Întâlnire cu băimărenii

🔹🔸 Întâlnire cu băimărenii

Am ieșit în stradă împreună cu colegii mei din USR PLUS Baia Mare.

Ne-am adunat în parcul Mara, zona fântânii arteziene, loc în care i-am găsit pe băimărenii dispuși să dialogheze pe tema activității consilierilor locali, a consilierilor județeni și a parlamentarilor din filiala noastră.

Din păcate, o acțiune simplă și normală precum cea de ieri nu e percepută drept naturală de către concetățenii noștri. Partidele istorice i-au căutat doar în preajma alegerilor, așa că e de înțeles de ce sunt reticenți la deschiderea și implicarea noastră, a celor din USR PLUS Baia Mare.

I-am ascultat cu atenție pe toți cei care și-a făcut timp să stea de vorbă cu noi, le-am povestit despre încercările colegilor mei de a aduce transparență în primăria Baia Mare și le-am mulțumit încă o dată pentru faptul că ne-au oferit șansa de a-i reprezenta în Consiliul Local, în Consiliul Județean și în Parlament.

Întâlnirea de ieri e doar începutul unui proces prin care filiala USR PLUS Baia Mare va fi tot mai apropiată de comunitatea locală. Atitudinea celor din vechile partide i-a descurajat pe băimăreni să se implice, dar noi suntem convinși că le vom putea îmbunătăți percepția prin organizarea frecventă a acțiunilor în care prezentăm direct în stradă ceea ce facem în instituțiile publice.