O zi plină la cabinetul parlamentar din Târgu Lăpuș

Am inițiat Grupul de lucru pentru sportul maramureșean!
1 aprilie 2021
Am deblocat afilierea Federației Române de Automobilism sportiv la forurile internaționale de profil
3 aprilie 2021
Show all

O zi plină la cabinetul parlamentar din Târgu Lăpuș

Seria audiențelor a început cu vizita unor tineri care s-au întors acasă cu gândul de a investi serios în localitatea natală. Au muncit în Irlanda, iar acum vor să facă agricultură în Ariniș.

Tinerii antreprenori au parcurs peste 120 de km dus-întors pentru a-mi povesti despre problemele cu care se confruntă. În loc să fie sprijiniți de autorități în vederea investițiilor, se pare că întâmpină numeroase piedici.

Audiențele au continuat cu locuitorii din Vima Mică. Din păcate, întâlnim și aici situația în care disfuncționalitatea administrației locale pune în pericol investițiile private.

Azi am stat de vorbă și cu domnul Artur Miklos, multiplu campion național la atletism, despre infrastructura sportivă din Târgu Lăpuș. Cu această ocazie, l-am invitat să facă parte din Grupul de lucru pentru sportul maramureșean.

Mă onorează și mă responsabilizează vizitele cetățenilor care vin la cabinet pentru a căuta soluții la diverse probleme. Voi continua să identific soluțiile potrivite împreună cu colegii mei din Alianța USR PLUS Maramureș!

 

Aici puteți programa o audiență la cabinetul parlamentar: http://briancristian.ro/audiente/